Bakan Yardımcısı Çiftci

Bakan Yardımcısı Çiftci'den 200 bin broşür

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, 16 Nisan 2017 tarihli referandumla oylanacak olan anayasa değişikliği teklifine ilişkin 200 bin broşür bastırarak, Van genelinde dağıtımına başlandığını belirtti.


Tarih: 08.03.2017 10:41

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftci, 10-11 Şubat 2017 tarihlerinde Van il ve Erciş ilçesi dâhilinde sivil toplum kuruluşları ve yerel oluşumlarla bir araya gelerek; genelde ülkemizin, özelde Van’ın gündemi ve sorunlarını değerlendirme fırsatı bulduklarını söyledi. Bu bağlamda anayasa değişikliği teklifine ilişkin istişarelerde bulunduklarını ve 82 oda başkanını ziyaretlerinde referandum teklifine “evet” sözü aldıklarını hatırlatan Çiftci; “Kararlılık ve azimle yürümek adına hemşehrilerimizin AK Partimize ve hükümetimize gösterdiği yakınlık ve muhabbetin güçlendiğini görmek bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Şimdi de dağıttığımız bilgilendirme broşürleriyle Erciş’ten başlayarak Van il merkezi ve diğer ilçelerimizde de hemşehrilerimizin anayasa değişikliğine neden evet diyeceklerini anlatıyoruz. İnşallah 17 Nisan sabahı bu emeklerimiz karşılığını bulacak ve sistemin neden olduğu hantallıktan kurtulan ülkemiz hak ettiği müreffeh yarınlara ulaşacaktır” dedi.
Referanduma kadar vatandaşa doğruları anlatmaya devam edeceklerini ifade eden Çiftci, “200 bin adetle başladığımız bilgilendirme broşürlerini 500 bin adete ulaştıracağız. Hemşehrilerimizin neyi oylayacaklarını bilerek sandığa gitmeleri çok önemli. Bu yöndeki çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı