Çatak’ta ’Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ uygulaması

Çatak’ta ’Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz’ uygulaması

Van’ın Çatak İlçesinde 'yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz' Sloganıyla Düzenlenen Etkinlikte, Minik Öğrenciler Trafik Polis Giysileri Giyip Araç Şoförlerine Trafik Kurallarına Uymaları Konusunda Broşürler Dağıttı.


Tarih: 02.10.2019 16:04

VAN (İHA) – Van’ın Çatak ilçesinde "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" sloganıyla düzenlenen etkinlikte, minik öğrenciler trafik polis giysileri giyip araç şoförlerine trafik kurallarına uymaları konusunda broşürler dağıttı.

Türkiye genelinde bugün yapılan "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" farkındalık etkinlikleri kapsamında Çatak İlçe Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ilçe merkezinde bulunan Atatürk İlkokulu ve Şehit Seyvan Yavuz İlkokulu önündeki kavşak ve yaya geçitlerinde etkinlik düzenlendi. Bu etkinlik kapsamında, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri, öğrencilere kırmızı düdük, şapka ve bilgilendirici broşür dağıtımı gerçekleştirdi.

İlçe Emniyet Amirliğinde görevli Trafik Polisi İsmail Fidancı, “Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz” etkinliği kapsamında öğrencilere ve sürücülere yaya geçitlerinde uyulması gereken kuralların anlatılıp uygulaması yapıldığını söyledi. Fidancı, “Şoför arkadaşlarımızdan isteğimiz ve beklentimiz; trafik kurallarına uymaları, yaya geçitlerinde daha duyarlı olmalarıdır" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı