Van YYÜ

Van YYÜ'de 'Aktif Kampüs' etkinliği

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) Antrenörlük Eğitimi Bölümü, ‘Yaşam Boyu Spor Dersi’ kapsamında 'Aktif Kampüs' etkinliği yapıldı.


Tarih: 29.11.2017 16:04

Dersin yürütücüsü ve Sağlıklı Yaşam ve Fiziksel Aktivite Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Funda Coşkun'un rehberliğinde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda öğrenci, akademisyen ve personel katıldı. Yıl boyu ve her fakültede devam ettirilmesi planlanan etkinliğin ilkinde; BESYO Spor Salonundan sahile yürüyen katılımcılar, burada eğitmenler eşliğinde egzersiz hareketler yaptı.
 

Etkinlik sonrasında konuşan Van YYÜ BESYO Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Funda Coşkun, bu etkinliğin bir ders uygulaması olarak başladığını, fakat çok daha büyük bir projeye döndüğünü belirterek, "İlkini yaptığımız bu etkinlik başta bir dersin uygulamasıydı, ama şimdi bizim için büyük bir projeye dönüştü. Sağlıklı beden için sağlıklı kalp figürüne dikkat çekmeyi amaçladığımız bu ilk etkinlik sonrasında etkinliğimizi tüm fakültelere yaymayı planlıyoruz. Yıl boyunca sürdürmeyi planladığımız bu etkinlik için destek sunan başta öğrencilerim olmak üzere herkese teşekkür ederim" dedi.
 

Yrd. Doç. Dr. Coşkun, ayrıca ilk etkinliklerine katılımlarından dolayı Eğitim Fakültesi Okulöncesi Bölümü öğrencilerini ve Yrd. Doç. Dr. Asiye Parlak'ı, Van Meslek Yüksekokulu öğrencilerini, Öğretim Görevlisi Cezmi Müküs ve Doç. Dr. Zeki Duman'ı, Başkale Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve Öğretim Görevlisi M. Burak Görentaş’ı kutladı.


Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı