Van’da spor branşlarının tanıtımı

Van’da spor branşlarının tanıtımı

Van’ın İpekyolu Gençlik Ve Spor İlçe Müdürlüğü Tarafından Binlerce Vatandaşa Antrenör Ve Spor Uzmanları Gözetiminde 10 Farklı Spor Branşının Tanıtımını Yapıldı.


Tarih: 15.10.2019 11:26

Van’ın İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından binlerce vatandaşa antrenör ve spor uzmanları gözetiminde 10 farklı spor branşının tanıtımını yapıldı.

İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizasyonuyla sporun geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak ve her yaştan insanları spora teşvik etmek amacıyla Kent Meydanı’nda “Spor Branşları Tanıtım Etkinlikleri” yapıldı. Van Valisi Mehmet Emin Bilmez, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, İpekyolu Kaymakamı Sinan Aslan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Sancar, kurum amirleri ve vatandaşların katıldığı etkinlikte, 10 farklı spor branşının tanıtımını yapıldı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İpekyolu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Sancar, antrenörlerin sporda branş ayrımı yapmaksızın her hafta kurulan stantlarda tanıtım yaptıklarını belirterek, “Halkımızın spor tanıtım faaliyetlerimize ilgisi harika ve bu bizi gerçekten çok mutlu ediyor. ‘Spor Branşları Tanıtım Etkinliği’ projemizi bu hafta Kent Meydanı’nda organize ettik” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Meteoroloji'den kritik uyarılar! Sağanak var: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Borç yükü ve kota yalanıyla işçi kıyımı yapan Van Büyükşehir, yüzlerce işçi alacak

Mide bulandıran olayda çarpıcı gelişme! 15 kişinin tecavüz ettiği kızdan haber var

Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi

Acı haber geldi! Çatak'ta yıldırım düştü: Güvenlik korucumuz Çetin Şeylan şehit oldu