VEDAŞ’tan İHA’ya ziyaret

VEDAŞ’tan İHA’ya ziyaret

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.VEDAŞ Bölge Müdürü Emrullah Okuducu, VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram,.


Tarih: 10.01.2019 21:15

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla İhlas Haber Ajansı (İHA) Van Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

VEDAŞ Bölge Müdürü Emrullah Okuducu, VEDAŞ Van İl Müdürü Beytullah Özbayram, Kurumsal İletişim Sorumlusu Ercan Kısacık ile Çimen Koç İHA Van Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaretleri sırasında basın mensuplarıyla sohbet eden VEDAŞ Bölge Müdürü Okuducu, bölgede gazetecilik mesleğinin zorluklarına dikkat çekti. Okuducu, “Gazeteciler zor bir coğrafyada zorlu bir görev ifa ediyorlar. Basın mensupları demokratik bir toplumun en başta gelen haklarından olan doğru ve tarafsız haber alma özgürlüğünü sağlayarak çok önemli bir görevi icra etmektedir. Bu duygularla halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Meteoroloji'den kritik uyarılar! Sağanak var: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Borç yükü ve kota yalanıyla işçi kıyımı yapan Van Büyükşehir, yüzlerce işçi alacak

Mide bulandıran olayda çarpıcı gelişme! 15 kişinin tecavüz ettiği kızdan haber var

Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi

Acı haber geldi! Çatak'ta yıldırım düştü: Güvenlik korucumuz Çetin Şeylan şehit oldu