YYÜ

YYÜ'de Hemşirelik Haftası etkinliği

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde (YYÜ) Hemşirelik Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.


Tarih: 12.05.2017 10:49

YYÜ Van Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü tarafından organize edilen Hemşirelik Haftası etkinlikleri, Cengiz Andiç Kültür Merkezinde yapıldı. Konferans, panel, konser gibi birçok etkinliğin yer aldığı kutlama programının açılışında konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, hemşirelik mesleğinin en kutsal mesleklerden biri olduğuna dikkat çekti. Bu önemli programı organize edenlere teşekkür eden Rektör Battal, "Mezun olunca hepiniz çok önemli bir görevi ifa etmeye başlayacaksınız. Çok güçlü bir akademik kadrodan eğitim alarak başlayacağınız meslekte, sizlere başarıları dilerim. Hepinizin Hemşirelik Haftasını kutlarım" dedi.
 

Rektör Battal'ın ardından konuşan Van Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Yaşar Göz ise, tarihi çok eskilere dayanan ve günümüzde sağlık sisteminin vazgeçilmez bir parçası haline gelmiş bu meslekte özveriyle hizmet veren tüm hemşirelerin Hemşirelik Haftasını kutladı.
 

Konuşmaların ardından YYÜ öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gaye Zeynep Çenesiz tarafından verilen "Sağlık Çalışanlarında Stres ve Tükenmişlik" başlık konferansa geçildi.
 

Etkinlik, ‘hemşirelerin genel çalışma alanları’ paneli ile devam etti. Hemşirelik Haftası etkinlikleri, YYÜ Rock Topluğu'nun verdiği konserle sona erdi.


Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı