Van

Van'da kaybolan 11 yaşındaki çocuk 5 saat sonra bulundu

Van'ın Başkale ilçesine bağlı Eşmepınar Mahallesi'nde akşam saatlerinde kaybolan 11 yaşındaki çocuk; AFAD, UMKE ve jandarma ekiplerinin 5 saatlik arama çalışmaları sonucu bulundu.


Tarih: 03.08.2022 00:42

Van, akşam saatlerinde korku dolu anlar yaşadı.

 

Başkale ilçesinde saat 19:30'da kayboluna 11 yaşındaki B.Ş. isimli çocuk, ailesini korkuttu.

 

AFAD ekiplerine bilgi veren aile, çocuğunu aramaya başladı. Olay yerine gelen AFAD, UMKE ve jandarma ekipleri de aramaya dahil oldu. Yaklaşık 5 saat süren arama sonucunda kaybolan çocuk, mahalledeki taziye evinin yakınlarında sağ olarak bulundu. Çocuk, sağlık kontrolü yapıldıktan sonra ailesine teslim edildi.

afad

Van İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "01/08/2022 Pazartesi (Dün) Saat: 19.30 sularında Başkale İlçemize bağlı Eşmepınar Mahallesi kırsalında B.Ş isimli 11 yaşında erkek çocuğunun kırsalda kaybolduğu ihbar bilgisi ekiplerimize iletilmiştir. Van 112 Acil Çağrı Merkezinden ekiplerimize iletilen ihbar ile olay yerine derhal intikal eden Arama Kurtarma Ekiplerimiz, Başkale İlçe Jandarma Komutanlığı Ekipleri ve 112/UMKE Ekiplerinin birlikte yürütmüş oldukları titiz çalışma sonunda kayıp olan vatandaşımız Saat: 00.20 sularında köyün içinde bulunan taziye evinin yakınlarında sağ olarak bulunmuş olup, olay yerinde hazır bulunan sağlık ekiplerine teslim etmişlerdir" ifadelerine yer verildi.


Haber Kaynak : Van Telgraf
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu