Van

Van'da ramazan pidesinin fiyatı belli oldu mu? Açıklama geldi

Ramazan ayına kısa bir süre kala merak edilen konulardan olan ramazan pidesinin fiyatı belli oldu mu? Van Fırıncılar, Lokantacılar, Tatlıcılar, Pastaneciler, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Odası Başkanı Sabri Işık açıklama yaptı.


Tarih: 26.02.2024 14:06 Güncelleme: 26.02.2024 14:10

11 Mart’ta ilk iftarların açılacağı İslam âleminde Ramazan coşkusu yaşanıyor. İftar sofralarının vazgeçilmezi Ramazan Pidesinin fiyatları ise belli olmaya başladı.

 

Ankara ve İstanbul’da 250 gram olarak belirlenen Ramazan Pidesinin fiyatı 15 lira olarak açıklandı. Geçtiğimiz sene tüm Türkiye’de 300 gram olarak belirlenen Ramazan Pidesinin fiyatı 10 lira olarak açıklanmıştı. 

 

ramazan pidesi

 

VAN’DA FİYATLAR BELLİ OLDU MU?

 

Van’da ise Ramazan pidesinin fiyatı henüz belli olmadı. Fiyatlara ilişkin istişarelerin yapıldığı ve önümüzdeki günlerde netliğe kavuşacağı kaydedildi.

 

Vanlı fırıncılarla istişare halinde olduklarını belirten Van Fırıncılar, Lokantacılar, Tatlıcılar, Pastaneciler, Kahvaltıcılar ve Kasaplar Odası Başkanı Sabri Işık, “Henüz Van’da Ramazan Pidelerinin fiyatını belirlemedik. Fırıncılarla istişare halindeyiz. İstişarelerimiz devam ediyor, hem fırıncılar hem de vatandaşlar için uygun olan fiyatı en kısa zamanda belirleyeceğiz ve açıklayacağız” ifadelerine yer verdi.

 

wanhaber


Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor