Van

Van'daki olaylar nedeniyle okullar tatil mi? Yalan haberlere dikkat

Van'da dün öğle saatlerinde başlayan olayların ardından sosyal medyada 3 Nisan Çarşamba günü okulların tatil olduğu yönünde asparagas haberler paylaşılmaya başladı.


Tarih: 03.04.2024 00:00

Van İl Seçim Kurulu Başkanlığı, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Zeydan'ın "seçime yeterliliği olmadığı" gerekçesiyle "seçilmemiş sayılmasına" ve sonraki en çok oy alan ve seçilme yeterliliğine sahip ikinci sıradaki adaya mazbatanın teslim edilmesine dair karar vermesinin ardından kent sokakları karıştı.

 

Van'da bugün sabah saatlerinde başlayan olaylar akşam saatlerinde de devam etti. Van'ın bir çok noktasında çıkan olaylara polis müdahale ederken, bir çok cadde ve sokak trafiğe kapatıldı.

 

haber

 

VAN'DA EĞİTİM DEVAM EDİYOR

 

Van'da devam eden olayların ardından sosyal medya üzerinde yarın okulların tatil edildiğine dair asparagas paylaşımlar yapıldı. Sözde Van Valiliği adına yapılan paylaşımda okulların 1 gün süreyle tatil edildiği duyuruldu. Sosyal medyada dolaşan bu haber sonrası yetkililer kentte eğitimde herhangi bir aksamanın olmadığı ve Van'ın tüm ilçelerinde eğitim ve öğretime devam edileceğini belirtti.

 

wanhaber


Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu