Bursa Büyükşehir’den stajyerlere oryantasyon eğitimi

Bursa Büyükşehir’den stajyerlere oryantasyon eğitimi

Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimden sağlığa, ulaşımdan ekonomiye, bilgi paylaşımından teknoloji ve bilime birçok konuda olumsuzluklara neden olan COVID-19 salgını koşullarında, kurum bünyesinde yaz stajı yapan üniversite ve lise ö?


Tarih: 07.08.2021 14:25

BURSA (İGFA) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın gençlere verdiği önem ve destek  doğrultusunda, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü bünyesinde koordine edilen yaz dönemi stajına katılan üniversite öğrencileri,  meslek, kişisel gelişim, amaç ve hedefleri göz önünde bulundurularak belediyenin farklı hizmet birimlerinde stajlarına başladı.

İlerleyen yıllarda hem Bursa yerelinde hem de Türkiye ve dünyada istihdamı, üretimi, hizmeti, bilimi ve teknolojiyi üstlenecek; katma değer sağlayacak gençlerin motivasyonlarını arttırmak, kendi aralarında kaynaşmalarını sağlamak, hizmet birimlerini tanıtmak, çalışan personelle tanışmalarını sağlamak amacıyla Belediye meclis salonunda oryantasyon eğitimi yapıldı.

Ayrıca öğrencilerin stajlarını güvenli ve sağlıklı bir ortamda yapabilmelerini temin amacıyla “İş Sağlığı ve Güvenliği” ile “İlk Yardım” konularında eğitim almaları sağlandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı