Kayseri Büyükşehir’den ‘telafi’ desteği

Kayseri Büyükşehir’den ‘telafi’ desteği

Kayseri’de sporun adresi olan Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. fiziksel, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri desteklemek amacıyla öğretmenlere yönelik ‘Telafide Ben de Varım’ etkinliği gerçekleştirdi. 


Tarih: 11.08.2021 09:46

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin en etkin olduğu alanlardan olan spor konusunda vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte etkinlik ve spor aktiviteleri düzenleyen Spor A.Ş. ‘Telafide Ben de Varım’ programı kapsamında öğretmenlerle doğa yürüyüşü ve spor etkinlikleri gerçekleştirdi.

Talas ilçesi Ali Dağı Yamaç Paraşüt İniş Alanı’nda düzenlenen etkinlik, Spor A.Ş. eğitmenleri tarafından kovid-19 salgını sürecinde yapılan seyreltilmiş, uzaktan eğitim faaliyetlerinin sona erdiği yaz tatili döneminde fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik gelişimi, kültürel ve sportif eğitim faaliyetleri desteklemek amacıyla gerçekleştirildi.

Öğretmenlerin yer aldığı aktivite, 4 kilometrelik parkurda yapılırken, etkinliğe ilgi yoğun oldu. Etkinliğe katılan öğretmenler, bu güzel çalışmadan dolayı Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. ekibini tebrik etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Abdullah Zeydan, iş yoğunluğu ve şehir dışı seyahati bahanesiyle halk gününü iptal etti

Van dahil 34 ilde bahis ve şans oyunları operasyonu: 181 şüpheli yakalandı

Bella Hadid tülden elbisesiyle olay oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Seferberlik için 24 yıl sonra yeni karar

Meteoroloji'den bu kentlere son dakika sağanak yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Bu vicdansızlığı yapmayın! Van'da binlerce kilo canlı ve ölü inci kefali ele geçirildi

Yüksekova'da kontrolden çıkan askeri araç devrildi: 2 askerimiz yaralandı