Kocaeli İzmit’te deforme olan merdivenler yenileniyor

Kocaeli İzmit’te deforme olan merdivenler yenileniyor

İzmit Belediyesi, vatandaşların ulaşımını daha konforlu ve güvenli hale getirmek için, zamanla deforme olmuş merdivenleri tamamen yıkarak yenisini yapmaya başladı


Tarih: 10.08.2021 15:50

KOCAELİ (İGFA) - Kentin birçok noktasında üst yapı çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi halkın ulaşımını kolaylaştırmak, mevcut yolları iyileştirmek ve ana caddelere erişimi sağlayan merdivenleri daha kullanışlı ve şehre yakışır hale getirmek için eş zamanlı çalışmalar yapıyor. Coğrafi konumu nedeniyle sokakları çoğunlukla dik yokuşlu olan ve yerleşim alanları arasında sokak bağlantıları merdivenlerle sağlanan İzmit’te merdivenler de daha ergonomik,güvenli ve estetik hale getiriliyor.

Kuruçeşme bölgesinde de bir süredir üst yapı çalışmaları yürüten İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenimahalle Radar Caddesi’nde de ulaşıma aracılık eden merdivenleri yenilemeye başladı. Yaya yolu olarak Radar Caddesi’ne bağlantıyı sağlayan ancak zamanla deforme olan merdivenleri tamamen yenileme kararı alan İzmit Belediyesi yıkım çalışmalarına başladı. 50 metre uzunluğunda, 2 metre genişliğindeki merdivenleri halkı mağdur etmeden en kısa sürede yenileyecek olan ekipler, zamana karşı da yarışıyor.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı