Kocaeli İzmit’te üretici pazarına ilgi artıyor

Kocaeli İzmit’te üretici pazarına ilgi artıyor

İzmit Belediyesi'nin, yerel üreticileri vatandaşlarla buluşturabilmek adına hayata geçirdiği Karaabdülbaki Mahallesi Üretici Pazarı’nda satışlar aralıksız devam ediyor.


Tarih: 16.08.2021 13:18

KOCAELİ (İGFA) - İzmit Belediyesinin, köylerdeki üreticilere katkı sağlamak ve bu bölgelerdeki üreticileri vatandaşlarla buluşturabilmek amacıyla geçtiğimiz hafta Karaabdülbaki Köyü’nde hayata geçirdiği Üretici Pazarı’nın ikinci haftasında da ürünler tezgahlardaki yerini aldı. Geçtiğimiz Cuma günü stantları kullanmaya başlayarak satışlarını gerçekleştiren üreticiler, her Cuma tezgahlarının başında olmaya da devam edecek.

Cuma günlerinin dışında kalan günlerde tezgah açmak isteyen üreticiler, istedikleri günlerde pazarda stantlarını açarak ürünlerini satabilecekler. Karaabdülbaki ile birlikte Hasancıklar, Ortaburun, Sapakpınar, Sultaniye, Süleymaniye ve Kurtdereli üreticilerde stantlardan yararlanarak ürettikleri doğal ürünleri topraktan halka ulaştırabilecekler. Dönüşümlü olarak stantları kullanan üreticiler, böylece hem emeklerinin karşılığını alıyor hem de aile ekonomilerine katkı sağlamış oluyorlar.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Sağanak ve toz taşınımı uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

O eşyası da bulundu! Düşen helikopterin enkazına ulaşıldığı anlar

Cem Yılmaz'dan büyük sürpriz! 20 yıl sonra sevenleriyle buluşacak

Van'da attan düşen hasta için ambulans helikopter havalandı

Derecik'te havalar ısındı, kuzu otu mesaisi başladı

İbrahim Reisi hayatını kaybetti! Türkiye'de bir günlük milli yas ilan edildi

Kabine sonrası sözleri çok çarpıcı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni anayasa çağrısı