Kocaeli’de İzmit’e ekolojik yaşam bahçesi yakışacak

Kocaeli’de İzmit’e ekolojik yaşam bahçesi yakışacak

Kocaeli'de İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Ekolojik Yaşam Bahçesi’ndeki incelemelerin ardından düzenlediği toplantıda “Kente dokunulmalı ve prestij katılmalı” dediKOCAELİ (İGFA) - Doğaya ve insana


Tarih: 10.08.2021 17:42

Hürriyet’e; İzmit Belediye Başkan Yardımcıları; Dilek Yalçın, Emirşah Torun ve Ünal Özmural, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, İzmit Belediyesi Koordinatörleri; Arsal Arısal, Hakan Özkum, Hakan Yalçın ve Ozan Aksu, meclis üyesi Mustafa Zengin ile Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar da eşlik etti.

Alanda ve binadaki incelemelerin ardından başkan Hürriyet, Ekolojik Yaşam Bahçesi’ne davet ettiği TEMA Vakfı Kocaeli İl Temsilcisi Nermin Tol, Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı Mustafa Tengerek ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ekolojik Yaşam Bahçesi’ni davetlilere de gezdiren Hürriyet, ardından yaptıkları toplantıda Ekolojik Yaşam Bahçesi’nin kullanımı ve yapılabilecek çalışmalarla ilgili beklentilerini dile getirdi, proje önerilerini dinledi.

Toplantının Ekolojik Yaşam Bahçesi’ne yeni bir boyut ve anlam kazandırmak için projeler üretmek adına gerçekleştirildiğini kaydeden Hürriyet, “Her yaştan vatandaşımızın burada eğitilebilmesini ve hem kente, hem de insana dokunan bir detay oluşturmasını istiyoruz. Bunun yanında kentimize prestij kazandırmasını da diliyoruz. Ekolojik Yaşam Bahçesi ile ilgili çalışmalarımızı önümüzdeki süreçte hep birlikte gerçekleştirecek ve hedeflerimize birlikte ulaşacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı