Malatya’da su sayaçları değiştiriliyor

Malatya’da su sayaçları değiştiriliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ekonomik ömrünü tamamlamış su sayaçlarını ücretsiz olarak değiştiriyor. MALATYA (İGFA) - MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, merkez ilçeler


Tarih: 07.07.2021 17:49


Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, ekonomik ömrünü tamamlamış su sayaçlarını ücretsiz olarak değiştiriyor.

MALATYA (İGFA) - MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş, merkez ilçeler başta olmak üzere kırsal ilçelerdeki abonelere daha sağlıklı ve verimli içme suyu temini için 10 yılı dolduran su sayaçları yenisi ile değiştirildiğini söyledi.

Ekiplerin, bu kapsamda yılsonuna kadar yaklaşık 15 bin sayacı değiştirmeyi planladığını kaydeden Karataş, “Çalışmalarımız kapsamında 2020 yılında yaklaşık 27 bin adet su sayacı değiştirdik. 2021’in ilk 6 ayında ise 6 bin 415 adet sayacı değiştirdik. Pandeminin devam etmesi sebebiyle aciliyet arz eden, bozuk, itirazlı ve yıkımlardan kaynaklı sayaçlara öncelik veriyoruz. 2021 yılının sonunda 15 bin adet daha su sayacının yenilenmesini hedefliyoruz" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van'da mide bulandıran olay! Ekmeğin içinden plastik eldiven çıktı

Para hareketliliği dudak uçuklattı! Ekipler 20 ilde eş zamanlı düğmeye bastı, 74 kişi gözaltında

Yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den uyarı: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Van'dan yurt dışına bitki kaçırmaya çalışanlara 2 milyon 322 bin 846 lira ceza kesildi

Van'ın taze otlu peyniri satışa sunuldu! Ortalama fiyatı dudak uçuklattı

Centro muzlu gofret yasaklandı mı? Merak edilen konuya açıklama geldi

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı