Manisa’da haşere ekipleri bayram boyunca görevdeydi

Manisa’da haşere ekipleri bayram boyunca görevdeydi

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kurban Bayramı sürecinde ilaçlama çalışmalarını sürdürdü.


Tarih: 26.07.2021 13:49

MANİSA (İGFA) - Halk sağlığına büyük önem veren ve pandemi sürecinde çalışmalarını hassasiyetle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Kurban Bayramı sürecinde ilaçlama çalışmalarına devam etti. Haşere ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kurban kesim yerleri ve çöp konteynerlerinde bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek adına ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.

Yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Uğur Başkal, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatıyla, halk sağlığını göz önünde bulundurarak, Kurban Bayramı’nda ekiplerimiz yoğun bir mesai içerisindeydiler. Bu kapsamda, kurban kesim yerlerinde ve çöp konteynerlerinde karasinek üremesine karşı uygulama yapıldı. Yapılan bu çalışmayla kötü görüntülerin oluşumuna izin verilmeyerek, haşere oluşumuna yönelik ilaçlamalar yapıldı. Ekiplerimiz belirlenen program dâhilinde, bayram sonrasında da çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Meteoroloji'den kritik uyarılar! Sağanak var: Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Borç yükü ve kota yalanıyla işçi kıyımı yapan Van Büyükşehir, yüzlerce işçi alacak

Mide bulandıran olayda çarpıcı gelişme! 15 kişinin tecavüz ettiği kızdan haber var

Sağanak yağış devam ediyor! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Çığ gibi büyüyor! Edremit Belediyesi de işçi kıyımı yanlışını yaptı

Bunca insanın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? Van'da işten çıkarılan işçiler yürüyüş düzenledi

Acı haber geldi! Çatak'ta yıldırım düştü: Güvenlik korucumuz Çetin Şeylan şehit oldu