Mudanya Esnaf Kredi Kefalet’te Başkan İlhan, aday ekibi tanıttı

Mudanya Esnaf Kredi Kefalet’te Başkan İlhan, aday ekibi tanıttı

Bursa'da Mudanya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, birleştirilmiş mali yıl ve seçimli genel kurulu için esnaf ortaklar 8 Temmuz'da sandık başına gidiyor. 5 adayın yarışacağı seçimlerde mevcut Başkan göreve yeniden talip.


Tarih: 28.06.2021 16:19

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Mudanya ilçesinde 8 Temmuz'da yapılacak seçimlerde yeniden aday olacağını duyuran Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Tahammül İlhan, üç yıllığına iş başına gelecek olan aday yönetimini de basına tanıttı.

Amaçlarının istikrarlı, güvenilir ve plasman sıkıntısı çekmeyen kooperatifi maceralara kapılmadan emin adımlarla geleceğe taşımak olduğunu belirten Başkan İlhan, işine sahip çıkan yönetimle yeni dönemde de göreve devam etmek istediklerini söyledi. Kooperatifi riske atmadan geleceğe taşımak hedefinde olduklarını kaydeden Başkan İlhan, "Kooperatifimiz bize büyük bir emanet. Yapacaklarımız, bugüne kadar yaptıklarımızın teminatıdır" dedi.

Aday ekibini tanıtan Başkan Tahammül İlhan; yeni dönemde Nedim Erzan, Şaban Doktur, Yusuf Ünal ve Arif Cangül'den oluşan yönetim ile Orhan Kaynar ve Kazım Demir'in denetlemede asil listede yer alacağını belirtirken, yedeklerde ise Mümin Bozoğlu, Zafer Keçici, Turgay Tuygun, Orhan Kaya, Mustafa Gençay, Ertan Kuş ve Nazım Ayyıldız'ın olacağını açıkladı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu nasıl değişim! Songül'ün son halini görenler tanıyamadı

Muş'ta evlatları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin nöbeti sürüyor

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Güzeldere menderesleri büyülüyor

Ülke şokta! Slovakya Başbakanı silahlı saldırıya uğradı

Van Valisi Ozan Balcı, koyunlarla kuzuların buluşmasını izledi

Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü yine ertelendi

Başakşehir'de bomba alarmı! Az kalsın patlayacakmış: Olay yerinden ilk görüntüler