Muğla Milas’ta parke kalmaları sürüyor

Muğla Milas’ta parke kalmaları sürüyor

Milas Belediyesi çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Türkiye’nin en özel bölgelerinden olan Kıyıkışlacık Mahallesi ZeytinlikuyuMevki’nde parke kaplama çalışmaları tamamlandı.


Tarih: 17.08.2021 16:46

MUĞLA (İGFA) - Milas Belediyesi ilçenin tüm mahallelerine eşit ve etkin hizmet götürme kapsamında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bölgede yaşanan yangın felaketinin ardından ekipler hem yangından dolayı mağdur olan vatandaşların yaralarını sarıyor hem de hizmetlerini sürdürüyor.

Belirlenen program çerçevesinde Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kıyıkışlacık Mahallesi’nde 25 bin m2 parke kaplama çalışmasının ardından ZeytinlikuyuMevki’nde de 14 bin 200 m2 parke kaplama çalışmasını tamamladı. Gerçekleştirilen çalışmayla birlikte mahallenin yolları çağdaş ve modern bir görünüme kavuşurken, çalışmaların Milas’ın diğer bölgelerinde de devam edeceği aktarıldı.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bu hizmetin Kıyıkışlacık için çok önemli bir yatırım olduğunu vurguladı. Başkan Tokat, Kıyıkışlacık'ta yaklaşık 40 bin m2'lik parke kaplama çalışmasını hemşehrilerimizin hizmetine sunduklarını belirterek, "Pırıl pırıl sokaklar, tertemiz ve yepyeni bir Milas için aşkla çalışıyoruz. Tüm hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor