Selahattin Gürkan’dan şenlik ziyareti

Selahattin Gürkan’dan şenlik ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yakınca Mahallesi'nde yapılan 3’üncü Yakınca Birlik ve Beraberlik Şenliği'ne katıldı.


Tarih: 15.08.2021 17:08

MALATYA (İGFA) - Öz Yakıncalılar Derneği tarafından organize edilen ve 3’üncüsü düzenlenen Yakınca Birlik ve Beraberlik Şenliği yapıldı. Yangın ve sel afetleri nedeniyle müziklerin iptal edildiği şenlikler kapsamında sünnet şöleniyle birlikte yöresel ürünlerinde yer aldığı etkinliğe Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da katıldı.

Bir şehrin belleğinin çok önemli olduğunu kaydeden Malatya Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Gelişen dünyanın hızlı süreci içerisinde insanların değerlerini de, geleneklerini de, göreneklerini de, inanç değerlerini de bazen körelmeye uğratıyor. Bizler de şehr’ül-emin olarak Malatya’mızı mazisine layık istikbale hazırlamak için gece gündüz demeden tüm personelimizle yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Biz kendi durumumuzu düzelteceğiz. Orman yangınlarında olduğu gibi Büyükşehir Belediyesi olarak sel felaketine yardım için Kastamonu’nun Bozkurt ilçesine iş makinesi ve ekiplerimizi gönderdik. Malatya Büyükşehir Belediyesi sadece Malatya’da değil bölgesinde ve ülkesinde olan bütün sorunlara müdahale eden bir duruma gelmiştir ” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlar dikkat! Hem sağanak hem de kavurucu sıcak var

Görevli olduğu bölgeyi ifşa eden askerler nedeniyle TikTok yasaklandı

ABD tarihinde bir ilk! Trump 'sus payı' davasında 34 suçlamanın tamamında suçlu bulundu

Fabrikada tavuk ve patlıcan yiyen 24 işçi zehirlendi

Açıklama geldi! Van'ın 6 ilçesinde 8 saatlik elektrik kesintisi yaşanacak

Van'da torbacı operasyonu: Kilolarca uyuşturucu ele geçirildi, 19 kişi gözaltına alındı

Hakkari'de yaylada mahsur kalan 8 berivan kurtarıldı