Yusuf Güney, uzaylılarla ilgili açıklama yaptı: Ne oldu şimdi? Manyak bunlar ya

Yusuf Güney, uzaylılarla ilgili açıklama yaptı: Ne oldu şimdi? Manyak bunlar ya

Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, NASA'nın paylaştığı UFO görüntüleriyle ilgili konuştu. Güney, "Yusuf Güney, uzaylılarla ilgili açıklama yaptı: Ne oldu şimdi? Manyak bunlar ya" dedi.


Tarih: 05.06.2023 11:10

Daha önce astral seyahatle uzaya gittiğini açıklayan 38 yaşındaki şarkıcı Yusuf Güney, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan UFO görüntüleri hakkında konuştu.

 

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), tanımlanamaya uçan nesneler (UFO) hakkında ilk halka açık toplantısını geçtiğimiz günlerde yapmıştı. NASA bu toplantıda UFO görüntüleri paylaşmıştı ve görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

 

NASA'ya yaptığı göndermeler ile ve Uzay Bilimi'ne merakıyla bilinen Güney, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan UFO görüntüleri hakkında da konuştu.

 

"Manyak bunlar ya"

 

Şarkıcı, ''Ne oldu şimdi? Manyak bunlar ya. Geçen sene söyledim zaten, şubat ayından itibaren başlayacaklarını ve dünyaya geleceklerini ben söyledim. Yavaş yavaş varlığına inanacağız. Bir de gerçekleri değil sahteleri gönderip duruyorlar buraya. 2024 ve 2025 yıllarında çok acayip şeyler yaşayacağız. 2030'dan sonra uzaylılar ile ilgili çok acayip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacak bence. Olaylar yaşanınca tekrar konuşalım. Size kolay gelsin.'' diyerek açıklamalarıyla şaşırttı ve ardından mekana girdi.


Anahtar Kelimeler: yusuf güney magazin
Abone Ol 

Sinan Engin canlı yayında sandalyeden düştü! Stüdyo kahkahalara boğuldu

Ataması yapılacak öğretmen sayısı ve branş dağılımı belli oldu

Bahçesaray'da kar yağışı etkili oldu! Vatandaşlar çatılarını kardan temizledi

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı! Hava durumu tahminleri il il yayınlandı

Terör örgütü PKK/DEM'li Van dahil birçok belediyeye kayyum geliyor

Terör örgütü propagandası yapan Abdullah Zeydan, belediyeyi terör merkezine dönüştürüyor

Tek tek yakalanıyorlar! 1 Mayıs'ta polisimize saldıranlar tutuklanıyor