Yüz yüze eğitim kırtasiye satışlarını arttırdı

Yüz yüze eğitim kırtasiye satışlarını arttırdı

İSTANBUL (İGFA) -Yüz yüze eğitimde okullarda yapılacak etkinliklerde kullanılacak maket bıçağı, çift taraflı bant, oyun hamuru, keçeli kalem, resim defteri, makas, yapıştırıcı, silgi, kalem, zımba teli, kurşun kalem ve uçlu kalem en


Tarih: 16.09.2021 12:05

İSTANBUL (İGFA) -Yüz yüze eğitimde okullarda yapılacak etkinliklerde kullanılacak maket bıçağı, çift taraflı bant, oyun hamuru, keçeli kalem, resim defteri, makas, yapıştırıcı, silgi, kalem, zımba teli, kurşun kalem ve uçlu kalem en çok satılan ürünler arasında yer aldı. Geçen yıl ise en çok satılan ürünler arasında defter, kalem, silgi, tükenmez kalem gibi ürünler yer alıyordu.

Türkiye’nin yeni nesil online süpermarketi istegelsin, ağustos ayı datalarını açıkladı. Okulların açılması ve yüz yüze eğitime geçilmesiyle birlikte kırtasiye ürünlerinin satışında geçen yıla göre yüzde 51 oranında bir artış yaşandı. İl bazında bakıldığında en çok kırtasiye ürünü siparişi veren il İstanbul olurken, Ankara, Muğla, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir takip etti. İlçe bazında ise en çok kırtasiye ürünü siparişi veren ilçenin Ankara Çankaya olduğu tespit edildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı