Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna mazbatasını alarak göreve başladı

Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna mazbatasını alarak göreve başladı

Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga Beldesi Belediye Başkanlığı seçimini tekrar kazanan mevcut Başkan Selim Tuna mazbatasını alarak yeni döneme başladı.Mazbatasını almasının ardından açıklama yapan Başkan Tuna, Dodurgalıla


Tarih: 03.04.2019 17:33

Bilecik’in Bozüyük ilçesine bağlı Dodurga Beldesi Belediye Başkanlığı seçimini tekrar kazanan mevcut Başkan Selim Tuna mazbatasını alarak yeni döneme başladı.

Mazbatasını almasının ardından açıklama yapan Başkan Tuna, Dodurgalılara seslendi. Başkan Tuna, Dodurga’yı daha da ileriye taşımak için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade ederek şunları dile getirdi:

"Beldemizde bir seçimi daha geride bıraktık. Hizmet için çıktığımız bu yolda sizlerin takdiri ile 2014 yılında devraldığımız bu kutlu görevi yine sizlerin takdiri ile devam ettireceğiz. Beldemiz tarihinde üst üste seçilen ilk Belediye Başkanı olmak, en yüksek oy oranı ve en yüksek oy farkı ile Belediye Başkanı olarak seçilmek şahsım adına ayrı bir gurur kaynağı oldu. Bizlere duyduğunuz güven ve verdiğiniz desteklerden dolayı sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.İlk etap olan çıraklık dönemimde yaptıklarımızla bize güven duydunuz ve ikinci etap olan kalfalık dönemini bize layık gördünüz, İnşallah bu güveninize layık olup daha çok çalışarak üçüncü etap olan ustalık dönemine siz halkım ile ulaşmak istiyoruz. İklimi sert insanı mert Dodurgamızı yeni doğanından en tecrübelisi ile hep birlikte daha ileriye taşımak için gece gündüz demeden taşıyacağız. ’Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz’ diyor tüm halkımı saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum.’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı