Başkan Yüksel, temizlik çalışmalarını inceledi

Başkan Yüksel, temizlik çalışmalarını inceledi

Kartal Belediyesi, ilçenin daha yaşanılabilir olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kordonboyu Mahallesi’nde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürl


Tarih: 14.06.2019 17:04

Kartal Belediyesi, ilçenin daha yaşanılabilir olması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kordonboyu Mahallesi’nde yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret ederek çalışmalarla ilgili yerinde incelemelerde bulundu.

Kordonboyu Mahallesi Ankara Caddesi üzerindeki Veteriner Araştırma Durağı arkasında bulunan boş arazide büyüyen çalılıklar vatandaşları rahatsız edince, Kartal Belediyesi duruma müdahale etti. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarla çalılar temizlendi. Özellikle okula giden öğrenciler ve çevrede oturan vatandaşların yoğunlukla kullandığı bir güzergâh olan bölgede tehlike arz eden çalılar temizlenerek; bölge hem daha güvenli hem de daha temiz bir hale getirildi.

Çalışmaları Başkan Yardımcılarıyla birlikte yerinde takip eden Başkan Gökhan Yüksel, öğrencilerle ve vatandaşlarla sohbet etti. Başkan Yüksel, ilçeyi daha güzel ve yaşanılabilir hale getirebilmek için aralıksız çalıştıklarını belirtti. Vatandaşlardan gelen istek ve şikâyetleri de dinleyen Başkan Yüksel, sorunların çözülmesi için ilgili müdürlüklere talimat verdi. Vatandaşlar Başkan Yüksel’e ve Kartal Belediyesine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Hakkari'de drone'lu trafik denetimi! Sürücülere ceza yağdı

Van'da ambulans helikopterin 4 aylık bilançosu

Erciş'te feci kaza! Otomobille TIR çarpıştı: Ölü ve yaralılar var

Mehmet Şimşek kamuda tasarruf için tarih verdi: Harcama kontrolü devreye girecek

Cuma ezanı vakti: 26 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?

Bitlis'te terör örgütü PKK'nın gizlediği EYP'nin imha edildiği anlar

Avlamayın! İnci kefalinin Van Gölü'nde zorlu yolculuğu başladı