En özel hediyeler emek ister

En özel hediyeler emek ister

Sevgililer Günü’nde de klasikleşmiş hediyelerin dışında sevdiğini mutlu etmek isteyenler özel eğitmenler işliğinde kendi hediyelerini yapacak.


Tarih: 04.02.2019 14:12

Sevgililer Günü’nde de klasikleşmiş hediyelerin dışında sevdiğini mutlu etmek isteyenler özel eğitmenler işliğinde kendi hediyelerini yapacak.

El emeği bir hediye maddi değerinden bağımsız enerjisi ile kalbe dokuyor. Çünkü öncesinde bir planlama, düşünme, zamanlama, hazırlarken yaşanılan heyecanı barındırıyor. Sevgililer Günü’nde sevdiğine en özel hediyeyi vermek isteyenlerin yolu Akbatı’dan geçiyor.

‘Sevgi Emek İster’

Yapılan açıklamaya göre söz konusu mekanda, bu yıl 9-10 Şubat tarihlerinde ‘Sevgi Emek İster’ sloganıyla Tohum Otizm bünyesinde faaliyet gösteren Pour La Bonte eğitmenleri eşliğinde atölye çalışması hayatı geçiriliyor. Sevgi Günü’nde vakfa destek olmak isteyen satın alınan 250 adet bileklik malzemesi ile yapılacak atölye çalışmaları özgün bilekliklere dönüşerek çifte mutluluk getirecek.

Kişiye özel bileklikler

Sevgililer Günü’nde kendi tasarladıkları bileklikleri, rengarenk hediye kartları ve paketleriyle hediye etmek isteyenler saat 13.00-17.00 arasında birer saatlik seanslar olarak düzenlenen atölyelere katılabilecekler. Atölyelere katılmak isteyenler dilerlerse etkinliğe girişte Tohum Otizm’e destek olarak 1TL’lik bağış yapma imkanı bulabilecekler.

9 Şubat Cumartesi günü daha önce bileklik tasarlayan Survivor Panorama sunucusu Nur Tuğba Algül, 10 Şubat Pazar günü ise Mina by Tansu Komar tasarımcısı Tansu Komar söyleşi gerçekleştirecek. Söyleşiler saat 12.00-13.00 arasında tüm katılımcılara ücretsiz olacak.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı