Yıldırım: "Bu oyunları halkımız yine bozacak"

Yıldırım: "Bu oyunları halkımız yine bozacak"

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’nin birlik ve beraberliği konusunda çok önemli olduğunu ifade ederek, 'Bu oyunları halkımız yine bozacak. Halkın feraseti her şeyin üzerinde ş


Tarih: 09.03.2019 12:07

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan adayı İsmet Yıldırım, 31 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’nin birlik ve beraberliği konusunda çok önemli olduğunu ifade ederek, "Bu oyunları halkımız yine bozacak. Halkın feraseti her şeyin üzerinde şu anda" dedi.

Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım, genç esnaflarla kahvaltıda bir araya geldi. Esnafın sorunlarını dinleyen ve sorularını yanıtlayan Yıldırım, göreve geldiklerinde Ümraniye’de uygulamaya koyacakları projeleri anlattı. Yıldırım, "Şehirde yaşama kültürünü daha iyi hale getirmemiz lazım. Niye biz medeniyet çocuğuyuz. Biz bir medeniyet kurduk. Bin yıl önce. İslam medeniyetinin bir parçasıyız" dedi.

AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye’de büyük bir dönüşümün yapıldığını ve çok sayıda hizmetin hayata geçirildiğini vurgulayan Yıldırım, "Allah’a şükür 15-20 senede, biraz da rahmetli Özal döneminde, biraz da Menderes zamanında Türkiye’de bir şeyler yapıldı. Şimdi o medeniyetin filizlerini yavaş yavaş 15 Temmuz ruhu ile görmeye çalışıyoruz. Bunu devam ettirmemiz lazım. Böyle ufak tefek dalgalanmalardan, o bana şunu dedi, yok yan baktı, bir CHP’li bunlara aldırış ediyor mu? Şunu diksen şöyle bakmaz, adam gider oy verir. Nitekim belli işte. Beşiktaş’ta yüzde 82 alıyor. Kimi koymuş, hiç kimseye bakmıyorlar. Biz de gönül kırıklıkları ile asıl meseleyi unutuyoruz. Türkiye’nin birlik ve beraberliği konusunda bu seçimler çok önemli. Yoksa birisi belediye başkanı olmuş veya olmamış bu önemli değil. Bu oyunları halkımız yine bozacak. Halkın feraseti her şeyin üzerinde şu an" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi