Çöp kutularına hijyenik bakım

Çöp kutularına hijyenik bakım

Narlıdere’nin Genelinde Temizlik Ve Bakım Çalişmalarini Aralıksız Sürdüren Narlıdere Belediyesi, Çöp Kutularını Daha Sağlıklı Hale Getirmek İçin De Özel Çaba Sarf Ediyor.


Tarih: 25.08.2019 10:11

Narlıdere’nin genelinde temizlik ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdüren Narlıdere Belediyesi, çöp kutularını daha sağlıklı hale getirmek için de özel çaba sarf ediyor. Özel donanımlı araçlar ve ekipler, gün boyu farklı sokaklarda konteynerleri temizliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Yerel seçimlerden bu yana sürdürdüğümüz temizlik seferberliği aralıksız devam edecek” dedi.

Narlıdere Belediyesinin nisan ayından bu yana sürdürdüğü temizlik çalışmaları aralıksız devam ediyor. Her gün her sokakta temizlik çalışması yürüten belediye ekipleri, yaz sıcaklarında kirlilik yayma ihtimali olan çöp kutularına da hijyenik bakım uyguluyor. Belediye bünyesindeki özel donanımlı araç yardımı ile çöp kutularını yıkayan ekipler, özel ilaçlar kullanarak da konteynerleri steril hale getiriyor, vatandaşların sağlığını koruyor.

“Çalışmalar aralıksız devam edecek”

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Yerel seçimlerden bu yana önemli bir temizlik seferberliği başlattık. Her mahallede, her sokakta bu anlamda çalışmalar yapıyoruz. Halk sağlığını korumak açısından çöp kutularının temizliği de bizler için önemli. Özel araçlarımız ve ekiplerimizle buradaki hijyeni de sağlıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı