"Işık Ol" adlı fotoğraf sergisinin geliri Lösemili çocuklara

"Işık Ol" adlı fotoğraf sergisinin geliri Lösemili çocuklara

Siz Yetersiniz Derneğinin 'ışık Ol' Adıyla Düzenlediği 9. Karma Fotoğraf Sergisi, Lösemi Tedavisi Gören Çocuklar Yararına Ziyaretçilerin Beğenisine Sunuldu.


Tarih: 17.10.2019 10:42

Siz Yetersiniz Derneğinin "Işık Ol" adıyla düzenlediği 9. karma fotoğraf sergisi, Lösemi tedavisi gören çocuklar yararına ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fotoğraf satışından elde edilecek gelirin tamamının, kanser hastası çocuklara aktarılacağı belirtildi.

Siz Yetersiniz Derneği, Çetin Emeç Sanat Galerisinde "Işık Ol" adlı bir sergi açtı. Sergide, 100’e yakın sanatçının fotoğrafları sergilenirken, eserler ziyaretçilerin ilgisini çekti. Katılımın yoğun olduğu sergiye birçok fotoğraf sanatçısının yanı sıra çocuklar ve akademisyenlerde katıldı. Fotoğrafların satışından elde edilecek gelirin lösemi tedavisi gören çocuklara aktarılacağı öğrenilirken, serginin 2010 yılından bu tarafa açıldığı öğrenildi.

Serginin koordinatörü Aytaç Bülbül, organizasyonu Hatice Öktem Kılıçaslan’ın yürüttüğü sergiyle ilgili, "Sergimiz 2010 yılından beri devam ediyor. Türkiye’de ilk kez yapılan bir sergi bu. Amacının çocuk olduğu başka bir sergi daha yok. Bu sene burada elde edilen gelirle Behçet Uz Hastanesinin bazı eksikliklerini tamamlayacağız. Fotoğrafların satışı gerçekleşiyor. Bağış olarak çocuklara destek olmaya çalışıyoruz. Bu sene 87 fotoğraf sanatçımız var. 16-17 Ekim tarihleri arası sabah 9 akşam 5 arası ziyaret edebilirler" diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü