Urla Belediye Spor Kulübünden maske farkındalığı

Urla Belediye Spor Kulübünden maske farkındalığı

Urla Belediye Spor Kulübü U-14 Takımı, Ligin Güçlü Takımlarından Torbalı Gücü U-14 Takımı İle Karşı Karşıya Gelirken, İki Takımın Oyuncuları Örnek Bir Davranışa İmza Atarak Lösemili Çocuklar Haftası Nedeniyle Maske Takarak F


Tarih: 13.11.2019 14:39

Urla Belediye Spor Kulübü U-14 takımı, ligin güçlü takımlarından Torbalı Gücü U-14 takımı ile karşı karşıya gelirken, iki takımın oyuncuları örnek bir davranışa imza atarak Lösemili Çocuklar Haftası nedeniyle maske takarak farkındalık oluşturdu.

Urla Belediye Spor Kulübü U-14 takımı, Torbalı Gücü U-14 takımı ile karşı karşıya geldi. Urla 12 Eylül Stadyumunda oynanan karşılaşmada iki takımın oyuncuları maça çıkmadan önce örnek bir davranışa imza attı. 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla farkındalık oluşturmak için sahaya maske ile çıkan futbolcular seyircilerden büyük alkış aldı. Maçın ardından açıklamada bulunan Urla Belediye Başkanı Burak Oğuz, "Bu duyarlı davranış için sporcularımızı tebrik ediyorum. Bunun bilincinde olup, sahaya maske ile çıkmaları bizleri gururlandırdı. Bizler, Atamızın “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklı olanını severim” sözünün parola edinerek sporcularımızı bu yönde yetiştiriyoruz. Her zaman sporcunun ve sporun destekçisiyiz” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü