Yeni sağlık, kültür ve sanat merkezine ekim ayında dolu dolu program

Yeni sağlık, kültür ve sanat merkezine ekim ayında dolu dolu program

Medical Park İzmir Hastanesi Sağlık, Kültür Ve Sanat Merkezi, Ekim Ayını Meme Kanseri Ve Sağlıklı Beslenme Söyleşilerinin Yanı Sıra Resim Sergisiyle Dolu Dolu Geçirecek.


Tarih: 17.10.2019 17:18

Medical Park İzmir Hastanesi Sağlık, Kültür ve Sanat Merkezi, ekim ayını meme kanseri ve sağlıklı beslenme söyleşilerinin yanı sıra resim sergisiyle dolu dolu geçirecek.

İzmir’de bir alışveriş merkezi içerisinde yer alan Medical Park İzmir Hastanesi Sağlık, Kültür ve Sanat Merkezi, geçtiğimiz ay kapılarını açmıştı. Merkezde bu ay için dolu dolu bir program hazırlandı. Ekim ayında bir dizi sağlık seminerleri ve sergiler planlanırken, 1-31 Ekim Meme Kanseri Farkındalık Ayı olması nedeniyle meme kanseri ile ilgili bu ay iki söyleşinin gerçekleşeceği öğrenildi.

19 Ekim Cumartesi günü saat 15.00’de, Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Boylu’nun ’Meme Kanseri ile Savaş’ konulu söyleşisi ile başlayacak olan etkinlik, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Onur Evren Yılmaz’ın ’Meme Estetiği’ konulu söyleşisi ile devam edecek.

Medical Park İzmir Hastanesinde, kanser tedavisi gördüğü süre boyunca hasta odasında yaptığı resimlerle bir yandan yaşama tutunan, diğer yandan hastanede açtığı sergi ile başka hastalara da moral olan Fatma Özaydın’ın resim sergisi de, ekim ayı boyunca merkezde ziyaretçilere açık olacak.

Ayrıca her cuma Medical Park İzmir Hastanesi Beslenme ve Diyet Uzmanları Sedef Temizkan ve İrem Tuğçe Korkut’un, 16.00-17.00 saatleri arasında diyet, sağlıklı beslenme ve sağlıklı yaşam hakkında merak edilenleri cevaplayacağı bildirildi.

Öte yandan AVM ziyaretçileri, her cumartesi ve pazar 15:00-20:00 saatleri arasında şeker ve tansiyon ölçümlerini ücretsiz olarak yaptırabilecek.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum

Muş'ta inek kavgasında kan aktı: 1 ölü

Irak'ın kuzeyinde terör örgütü PKK'ya ağır darbe! Çok sayıda terörist öldürüldü

Hadise yaz sezonunu açtı! Pozlarına beğeni yağdı