Başkan Güngör koltuğu Huriye Naz’a devretti

Başkan Güngör koltuğu Huriye Naz’a devretti

Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4.sınıf öğrencisi Huriye Naz’a devretti.Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün makam ar


Tarih: 23.04.2019 12:48

Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu 4.sınıf öğrencisi Huriye Naz’a devretti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün makam aracıyla, Dumlupınar Şehit Haşim Yenigül İlkokulu’ndan belediye binasına gelen 4.sınıf öğrencisi Huriye Naz Bayram, makam odasında Güngör’e çiçek takdim etti. Bayram, daha sonra makam koltuğuna oturarak yaptığı açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkür etti. Daha sonra Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile sohbet eden Huriye Naz Bayram, belediyelerin görev ve sorumlulukları ile işleyişi hakkında bilgi aldı.

Bayram’ın ilk talimatı ise okullarının arka bahçesine Spor Etkinlik Alanı ile Tasarım ve Beceri Atölyeleri yapılması oldu. Başkan Hayrettin Güngör’de en kısa sürede yapılacağını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı