Acıbadem Kayseri Hastanesi’nden sınava girecek öğrencilere seminer verildi

Acıbadem Kayseri Hastanesi’nden sınava girecek öğrencilere seminer verildi

Acıbadem Kayseri Hastanesi tarafından üniversite sınavına girecek öğrencilere meslek tanıtımına yönelik seminer verildi.Düzenlenen seminer; Beyin ve Sinir Cerrahisi Dr. Abdülkerim Gökoğlu, Psikiyatri Hekimi Dr. Bahadır Bostan, Tıbbi Onkol


Tarih: 09.03.2019 11:43

Acıbadem Kayseri Hastanesi tarafından üniversite sınavına girecek öğrencilere meslek tanıtımına yönelik seminer verildi.

Düzenlenen seminer; Beyin ve Sinir Cerrahisi Dr. Abdülkerim Gökoğlu, Psikiyatri Hekimi Dr. Bahadır Bostan, Tıbbi Onkoloji Doç. Dr. Ersin Özaslan’ın kendilerini tanıtmalarıyla başladı. Daha sonra Bilim Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri merak ettikleri soruları ileterek cevaplarını dinledi. Beyin ve Sinir Cerrahisi Dr. Abdülkerim Gökoğlu, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak; “Hayatta ne istediğimize bakarken çok planlı bakmak durumundayız. O kadar emek veriyorsunuz, bazen kendinizden ödün veriyorsunuz. Bizim istediğimiz öncelikle sağlıklı nesiller. Her insanın farklı yetenekleri var. Kimisi çok güzel resim yapabilir, kimisi çok güzel karikatür çizebilir, kimisi çok güzel yan flüt çalabilir. Bunlara dikkat ederek daha renkli, daha başarılı, daha mutlu nesiller istiyoruz. Bunları başarabilirsiniz. Kimsenin sağlıkla ilgili özel bir durumu yoksa çalışlıp da anlaşılmayacak bir şey yok. Kimse kimseden farklı değil” diye konuştu.

Seminere 40 öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı