Asamoah Gyan kampta yok

Asamoah Gyan kampta yok

Süper Lig’in ikinci yarısı için bugün Antalya’da ilk idmanını yapan Kayserispor’da Asamoah Gyan ile birlikte 9 futbolcu kampa katılmadı.13 Ocak 2019 Pazar’a kadar Antalya Belek’te kamp çalışmalarını sürdürecek Kayserispor, bugün


Tarih: 03.01.2019 11:22

Süper Lig’in ikinci yarısı için bugün Antalya’da ilk idmanını yapan Kayserispor’da Asamoah Gyan ile birlikte 9 futbolcu kampa katılmadı.

13 Ocak 2019 Pazar’a kadar Antalya Belek’te kamp çalışmalarını sürdürecek Kayserispor, bugün ilk idmanına çıktı. Teknik direktör Hikmet Karaman nezrinde ilk çalışmasını gerçekleştiren Sarı Kırmızılı takımda 2’si sakat 9 futbolcu kampa katılmadı.

Oğuzhan Berber ile Sakıb Aytaç sakatlıklarından ötürü kamp kadrosunda yeralmazken, 7 yabancı futbolcu ise henüz kampa katılmadı.

Bugün izinli görülen Jean Armel Kana Biyik, Cristian Sapunaru, Tiago Lopes, Bernard Mensah, Silvestre Varela, ve Artem Kravets akşam saatlerinde Antalya’ya giderek sarı kırmızılı takımın kamp yaptığı otele geçecek. Ganalı futbolcu Asamoah Gyan’ın ise yarın kampa dahil olacağı öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı