Bünyan Meslek Yüksekokulu Akademisyen ve Öğrencilerinden Barış Pınarı Harekâtına Destek

Bünyan Meslek Yüksekokulu Akademisyen ve Öğrencilerinden Barış Pınarı Harekâtına Destek

Kayseri Üniversitesi Bünyan Meslek Yüksekokulu Akademisyen Ve Öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri Tarafından Suriye’nin Kuzeyinde Başlatılan 'barış Pınarı HarekÂtına' Destek Verdi.


Tarih: 17.10.2019 18:11

Kayseri Üniversitesi Bünyan Meslek Yüksekokulu akademisyen ve öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye’nin kuzeyinde başlatılan ’Barış Pınarı Harekâtına’ destek verdi.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Bünyan Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Emre H. Baraz, Bünyan İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Bünyan İtfaiye Amirliği personeli, akademik personel ve öğrencilerinin katıldığı ’Barış Pınarı Harekâtına’ destek töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Tüm katılımcıların ellerinde Türk Bayrağı ile asker selamında bulunduğu destek töreninde, Barış Pınarı Harekâtında görev yapan askerlerimize yönelik olarak bir açıklamada bulunuldu ve yine askerlerimize ithafen kaleme alınan şiir okundu. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, öğrencilerle birlikte böyle bir destek programına katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Daha sonra Bünyan MYO İtfaiyecilik programı 1. sınıf öğrencisi Fehmi Can Er, Barış Pınarı Harekâtına destek amacıyla hazırlanan açıklamayı okudu.

Öğretim Görevlisi İbrahim Arslan da, askerlerimize ithafen kaleme alınan şiiri okudu ve bu açıklama metni ile şiirin Bünyan Belediyesi aracılığıyla Barış Pınarı Harekatında görev alan askerlerimize mektup yoluyla iletileceğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı