Gazbir-Gazmer Türkiye İç Tesisat Komisyonu Kayseri’de Buluştu

Gazbir-Gazmer Türkiye İç Tesisat Komisyonu Kayseri’de Buluştu

Üyeleri doğal gaz şirketlerinin İç Tesisat yöneticilerinden oluşan Gazbir-Gazmer Türkiye İç Tesisat Komisyonu Kayseri’de bir araya geldi. Toplantı Kayserigaz’ın ev sahipliğinde düzenlendi.Kayserigaz Genel Müdürü Adem Dincay’ın konu


Tarih: 15.04.2019 14:07

Üyeleri doğal gaz şirketlerinin İç Tesisat yöneticilerinden oluşan Gazbir-Gazmer Türkiye İç Tesisat Komisyonu Kayseri’de bir araya geldi. Toplantı Kayserigaz’ın ev sahipliğinde düzenlendi.

Kayserigaz Genel Müdürü Adem Dincay’ın konuşması ile başlayan toplantıda doğal gaz piyasasındaki gelişmeler, mevzuat görüş çalışmaları, gibi konular ele alındı. İlerleyen günlerde yapılması planlanan çalışmaların da görüşüldüğü toplantı sonrasında komisyon üyeleri Kayserigaz’ın yeni binasını gezdi. Tarihi Kayseri Lisesi ve Erciyes Dağı’na yapılan gezinin ardından komisyon üyeleri Kayseri’den ayrıldı.

Kayserigaz İç Tesisat Yöneticisi M. Onur Aydın ‘‘Kayserigaz olarak İç Tesisat Komisyonu üyelerini Kayseri’de ağırlamaktan mutluluk duyduk. Yapılan bu toplantılarla diğer şirketlerle işbirliği içinde güvenli tesisatların oluşturulması doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sektördeki gelişmeleri, mevzuatlar ve teknolojik gelişmeler ışığında değerlendirerek ve görüşlerimizi paylaşıyoruz’’ dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü

Hayırlı cumalar! Yepyeni resimli, dualı, ayetli cuma mesajları ve sözleri

Erzincan'daki maden kazasında toprak altında kalan işçilerden birine daha ulaşıldı