Kayseri’de uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı

Kayseri’de uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı

Kayseri'de Polis Ekiplerinin Uyuşturucu Madde Kullanan Ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapan Şahislara Yönelik Olarak Yaptığı Çalişmalarda, 14 Kişi Gözaltına Alındı.


Tarih: 30.08.2019 12:34

Kayseri’de polis ekiplerinin uyuşturucu madde kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yaptığı çalışmalarda, 14 kişi gözaltına alındı.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelinde uyuşturucu madde kullanan ve uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik çalışma düzenlendi. Yapılan çalışmalar sonucunda; A.A., Ü.A., Ş.D.Y., I.A., S.T., G.D.T., A.D., A.E., D.Y., A.M., F.S., A.C.K. ve M.E., yakalanırken, S.K., A.K. ve Ş.S.’yi yakalama çalışmaları sürüyoe.

Yakalanan şahısların yapılan üst ve araç aramalarında; 5 parça halinde toplamda 29.39 gram Sentetik Kannabinoid maddesi, 6 parça halinde toplamda 7.45 gram Metamfetamin maddesi, 1 parça halinde toplamda 0.30 gram Esrar maddesi ve 4 adet Captagon Hap ele geçirildi.

Yakalanan ve yakalama çalışmaları devam eden 15 şahsa Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan, yakalanan 2 şahsa ise Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapmaktan işlem yapıldı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı