Ülkü Ocakları’dan bin fidan

Ülkü Ocakları’dan bin fidan

Kayseri Ülkü Ocakları tarafından merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 22. yılına özel Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’na bin adet fidan dikimi gerçekleştirildi.Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu ve merhum Genel Başkan


Tarih: 03.04.2019 17:01

Kayseri Ülkü Ocakları tarafından merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 22. yılına özel Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı’na bin adet fidan dikimi gerçekleştirildi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu ve merhum Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in vefatının 22. yılında adına yapılan hatıra ormanına Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Volkan Çolak ve yönetimi eşliğinde bin adet fidan dikimi yapıldı ve eskiyen tabela yenilendi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Çolak, “Her gün yokluğunu büyük ölçüde hissettiğimiz hareketimizin kurucusu Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in malum ölüm yıldönümü. Bizlerde onun aziz hatırası için her sene olduğu gibi bu senede fidanları toprakla buluşturmaya devam ediyoruz. Evlatları olarak bizler olduğumuz sürece Alparslan Türkeş’in ismi, fikirleri, yaşam tarzı hiçbir zaman unutulmayacak ve unutturulmayacak her zaman yaşayacaktır. Oluşturduğumuz bu hatıra ormanına bizler gözümüz gibi bakacağız ve ismini burada yaşatacağız. Bu vesile ile merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’i vefatının 22. yılında rahmetle anıyorum. Ruhu şâd mekanı cennet olsun” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu