Yaşar Bahçeci’den  duygulandıran veda

Yaşar Bahçeci’den duygulandıran veda

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, görevini duygusal bir konuşma ile Selehattin Ekicioğlu’na devretti.Belediye devir teslim töreninde konuşan ve Kırşehir’de her yerde eserinin olduğunu söyleyen Bahçeci,


Tarih: 03.04.2019 17:02

KIRŞEHİR (İHA) – Kırşehir eski Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, görevini duygusal bir konuşma ile Selehattin Ekicioğlu’na devretti.

Belediye devir teslim töreninde konuşan ve Kırşehir’de her yerde eserinin olduğunu söyleyen Bahçeci, “31 Mart millet iradesinin tecelli ettiği gün. 10 Yıl önce şerefle devraldığım bu görevi 10 yıl boyunca şerefle taşıdım. Şimdi de şerefle bu görevi, bu emaneti ve bu şehrin sorumluluğunu onun omuzlarına bırakıyorum.”dedi.

Makamların geçici olduğunu konuşmasında söyleyen Bahçeci, “Makamlar geçici, esas olan şey memleketimiz, muhabbetimiz ve sevgimiz. Elhamdülillah 10 yıl sonunda kafamızı nereye çevirsek Yaşar Bahçeci’nin eserleri ile karşılaşıyoruz. Dileğimiz odur ki sayın başkan Ekicioğlu buna güzel eserler katar. Memleketimiz bizim. Birçok problemi çözülmüş ve sorunu halledilmiş Kırşehirsporu lider şehir devrediyoruz.

10 yıl önce aldığım bayrağı ekibimle birlikte çok ileriye taşıdım. Selehattin Başkan da bugün aldığı bu bayrağı çok daha ileriye taşır. Biz bundan mutlu olur ve gurur duyarız. Kırşehirliler Selehattin Ekicioğlu bu işi Yaşar Bahçeci’den daha iyi yapar dedi. Bende Kırşehirli olarak daha iyi yapmasını istiyorum. Ben Kırşehir’de yaşamaya devam edeceğim. Bana ne zaman ihtiyaç duyarsa başkana destek olmaya hazır olduğumu da belirtmek isterim. Herkesten helallik diliyorum”diye konuştu.

Kırşehir Belediyesi mührünün yeni başkan Ekcioğluna verilmesinin ardından Ekicioğlu göreve başladı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü