Başkan Büyükgöz, muhtarlarla buluştu

Başkan Büyükgöz, muhtarlarla buluştu

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin muhtarları ile bir araya geldi. Gebze Belediye binasında bulunan toplantı salonunda gerçekleşen g?


Tarih: 22.04.2019 15:16

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze’nin muhtarları ile bir araya geldi. Gebze Belediye binasında bulunan toplantı salonunda gerçekleşen görüşmede Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz mahalle muhtarları ile tek tek tanıştı. Yeni dönemin hayırlı olması dileğiyle sözlerine başlayan Başkan Büyükgöz, “Sayın Cumhurbaşkanımız sizlere ’Uç Beylerim’ diyor. İnşallah uç beyleri olarak yeni dönemde Gebze’mize mahallerimize güzel hizmetler yapmak, verimli çalışmak temel hedefimiz olacak. Toplumun bizden beklentileri var, yapılmasını istediği hizmetler var. Bizler de bunları iyi analiz ederek öncelikli hayati konuları ele alarak elimizden geleni yapacağı” dedi.

Gebze için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Büyükgöz, “Seçim süreci geçirdik bu dönemde çalışmalar yaptık ve demokrasinin bir sonucu olarak bir aday seçildi. Ortak paydamız Gebze. Gebze’yi geleceğe, çocuklarımıza bırakacağımız bu kenti en üst düzeyde yaşanabilir bir kent olması, yaşam standartlarının yüksek olduğu, insanların mutlu oldukları bir şehir olması temel arzumuzdur” diye konuştu.

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz daha sonra muhtarları tek tek dinleyerek mahalleri hakkında taleplerini aldı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü