Dilovası’nda duraklar yenilendi

Dilovası’nda duraklar yenilendi

Dilovası Belediyesi Şehir Merkezinde Yer Alan Otobüs Durakları Büyükşehir Belediyesi Ekiplerinin Çalişmasi İle Yenilendi.


Tarih: 25.07.2019 09:58

Dilovası Belediyesi şehir merkezinde yer alan otobüs durakları Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışması ile yenilendi. İlçe genelinde, ihtiyaç duyulan noktalarda da çalışmalar Hızla yapılıyor.

Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi İle Dilovası Belediyesi İlçe sınırları Genelindeki otobüs duraklarını yeniledi. Şehir merkezinde minibüs güzergâhı üzerinde yer alan otobüs durakların büyük bir kısmını yenileyen Ekipler ilçe genelinde yapılacak tespitlerle yeni otobüs duraklarını da yerlerine yerleştirecek.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, “Yaptığımız her hizmet, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak ve hayatlarını daha modernleştirmek için yapılan hizmetlerdir. Geçtiğimiz aylarda başladığımız durak yenileme çalışmamız sona erdi. Eskimiş otobüs durağı yenilenerek daha modern bir hale getirildi. Işıklı olan yeni duraklar estetik açıdan ilçemize daha güzel bir görüntü sağladı" dedi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü