İzmit’te kural tanımayan 3 iş yerine kapatma cezası

İzmit’te kural tanımayan 3 iş yerine kapatma cezası

İzmit Belediyesi Tarafından, Caddelerde Zorla Broşür Dağıtarak Vatandaşları Rahatsız Eden 3 Güzellik Merkezine Birer Gün Süre İle Kapatma Cezası Verildi.


Tarih: 09.10.2019 16:17

İzmit Belediyesi tarafından, caddelerde zorla broşür dağıtarak vatandaşları rahatsız eden 3 güzellik merkezine birer gün süre ile kapatma cezası verildi.

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, caddelerde izinsiz broşür dağıtan vatandaşlara karşı denetimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda ekipler, daha önce defalarca ceza kesilmesine rağmen kural tanımayarak, caddelerde broşür dağıtıp vatandaşları rahatsız eden 3 iş yerine birer gün süreyle kapatma cezası verdi. Encümeni kararı gereğince kapatma cezası verilen iş yerlerinin kapılarına ekipler tarafından mühür vuruldu. Konuyla ilgili İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kent merkezinde vatandaşı rahatsız etmek suretiyle ısrarcı bir şekilde, mevzuata aykırı olarak broşür dağıtımına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Vatandaşlarımızın rahatı, huzuru ve esenliği için gerçekleştirdiğimiz denetimleri aynı titizlikle sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü