Körfez sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi tamamlandı

Körfez sokak hayvanları bakım ve rehabilitasyon merkezi tamamlandı

KOCAELİ(İHA) – Körfez Belediyesi, kısa bir süre önce Yeniyalı Mahallesi’nde yapımına başladığı Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi projesini tamamladı.Her canlının değerli olduğu bilinciyle çalışan Körf


Tarih: 23.01.2019 11:20

KOCAELİ(İHA) – Körfez Belediyesi, kısa bir süre önce Yeniyalı Mahallesi’nde yapımına başladığı Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi projesini tamamladı.

Her canlının değerli olduğu bilinciyle çalışan Körfez Belediyesi, Başkan İsmail Baran’ın direktifleri doğrultusunda Körfez’in sessiz dostları olan sokak hayvanlarını da unutmadı. Kentin bir parçası olan sokak hayvanları için Yeniyalı Mahallesi’nde‘Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’ projesini tamamladı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sokak hayvanları için hayata geçirdikleri Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi projesinin tamamlandığı sosyal medya hesabından duyurdu. Başkan Baran, “Sessiz dostlarımıza ve onların sesi olan vatandaşlarımıza bir müjdemiz var. Sokak Hayvanları Geçici Bakım evi ve Rehabilitasyon Merkezi projemizi tamamladık. En kısa sürede bu projemizde sessiz dostlarımızın hizmetine açacağız. Körfeze Hizmet Yakışır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi