Koronavirüste son durum! Tablo umut veriyor

Koronavirüste son durum! Tablo umut veriyor

Ülkemizde 6 Temmuz 2021 günü koronavirüs tablosu açıklandı. Bugün 5 bin 299 kişinin testi pozitif çıkarken, 37 kişi de hayatını kaybetti.


Tarih: 06.07.2021 19:39

Sağlık Bakanlığı, 6 Temmuz koronavirüs tablosunu paylaştı. Tabloya göre son 24 saatte 226 bin 651 Kovid-19 testi yapıldı, 5 bin 299 kişinin testi pozitif çıktı, 37 kişi hayatını kaybetti.

 

'MÜCADELE DEVAM EDECEK'



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından yaptığı açıklamada, pandemi ile mücadelenin devam edeceğini belirterek, "Salgının seyri değişiyor. Aşı ile toplumsal bağışıklık sağlanana kadar mücadele devam edecek. Yarını bugünden güvence altına alalım. Henüz aşınızı olmadıysanız lütfen acele edin" ifadelerini kullandı



AŞILAMADA ORANI EN YÜKSEK OLAN İL BELLİ OLDU



6 Temmuz Günlük Covid-19 tablosuna göre aşılama yüzdesinin en yüksek olduğu kent yine Muğla oldu. Muğla'da aşılama yüzde 80.3 olarak kayıtlara geçti. Üç gün önce yayınlanmaya başlayan yeni Covid-19 ekranına göre; bu anlamda durumun en vahim olduğu şehir ise değişmedi. Siirt yüzde 27.8 ile aşılama yüzdesinin en düşük olduğu kent oldu.

koronavirüs

5 TEMMUZ KORONAVİRÜS TABLOSU

korona

Sağlık Bakanlığı, 5 Temmuz koronavirüs tablosundaki test sayısını 219 bin 737 olarak açıklarken, 4 bin 678 vaka tespit edildiğini bildirmişti. Koronavirüsten 35 kişi hayatını kaybetmiş, iyileşen sayısı ise 4 bin 735 olarak açıklanmıştı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi