"Hayvancılıkla uğraşan köylerimizi çamurlu yollardan kurtaracağız"

"Hayvancılıkla uğraşan köylerimizi çamurlu yollardan kurtaracağız"

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde hayvancılık yaparak geçimini sağlayan köylerde yağışlardan sonra oluşan çamur birikintilerinin giderilmesi için köylere kilitli parke taşı döşeme işine ağırlık verileceği bildirildi.İlçe Kaymak


Tarih: 04.04.2019 10:25

Kütahya’nın Dumlupınar ilçesinde hayvancılık yaparak geçimini sağlayan köylerde yağışlardan sonra oluşan çamur birikintilerinin giderilmesi için köylere kilitli parke taşı döşeme işine ağırlık verileceği bildirildi.

İlçe Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu, Jandarma Komutanı Mustafa Çelik, Emniyet Amiri İbrahim Kurt ile beraber, kilitli parke işi yapılacak olan alanı incelemek üzere Büyükaslıhanlar köyünü ziyaret etti. Kaymakam Abbasoğlu vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Köy halkının, hayvanlarının sulamasının yapıldığı bölgede de incelemelerde bulunarak, bu alanın çamurdan kurtarılıp daha kullanışlı hale getirilmesine yönelik neler yapılabilceğine dair fikir alışverişinde bulunuldu.

Köy kahvesindeki vatandaşlarla çay içip sohbet eden eden Kaymakam Abbasoğlu, yaptığı açıklamada, ’’İnşallah parke taşı döşeme işini nihayete erdireceğiz. Bununla birlikte köyümüzdeki ve diğer köylerimizdeki var olan eksikliklerin giderilmesine yönelik çalışmalar devam edecektir. Köylümüzün derdini çözmek her zman öncelikli görevimizdir’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü