Öğrencilere motivasyon eğitimi

Öğrencilere motivasyon eğitimi

Pazarlar İlçesinde Ortaokul Son Sınıf Öğrencilerine 'motivasyon Otobüsü' Projesi Çerçevesinde Motivasyon Eğitimi Verildi


Tarih: 13.11.2019 10:54

Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde Ortaokul son sınıf öğrencilerine ’Motivasyon otobüsü’ projesi çerçevesinde motivasyon eğitimi verildi.

Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kudret Armağan, ’Motivasyon otobüsü’ projesiyle eğitimi alışılmışın dışında eğlenceli hale getiriyor.

Öğretim Görevlisi Kudret Armağan, projeyle özellikle kırsal bölgelerde yaşayan öğrencilerin motivasyon, iletişim, teknoloji, liderlik ve girişimcilik yönlerinin geliştiriyor.

Armağan, Pazarlar Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans salonunda sınavlara hazırlanan Pazarlar Ortaokulu ve Sofular Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine eğlenceli ve neşeli yaklaşık 2 saat motivasyon eğitimi verdi.

Armağan, öğrencilerin hayata karşı farkındalık düzeylerini arttırmak, motive etmek ve kariyer gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladığını söyledi.

Armağan, eğitim sırasında sıklıkla daha çok kırsal bölgelerde yer alan ilk ve orta kademedeki öğrencilerin ve engelli çocukların motivasyon, iletişim, teknoloji, liderlik ve girişimcilik yönlerinin geliştirilmesine katkı sağlamak istediğini belirtti.

Kudret Armağan, "Motivasyon otobüsü projemizle ile çocuklarımızı sınıf ortamından çıkıp, yeni, farklı bir heyecan yaşıyor. Bu onların hayatlarında iz bırakacak bir proje. Bu projeyle, kendilerine olan inançları ve çevresiyle olan etkileşimleri artacak, algıları yükselecek ve çevrelerinde gördükleri her şeye merakla bakacaklar. Çocuklarımızın hayatlarına dokunmak istiyorum.

Pazarlar Ortaokulu öğrencilerinden İrem Afra Kandemir, “Bugün, Dumlupınar üniversitesinden Kudret hocamız motivasyon eğitimi verdi. Motivasyon seminerinde anlatılanlardan ve derslerden memnun kaldık. Dünya’ya bakış açımız değişti. Hocamıza teşekkür ediyoruz ” dedi.

Pazarlar Ortaokulu Müdürü Muhammed Eşref Uzun, “Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Kudret Armağan’la motivasyon seminerini yaptık. Öğretmenlerim ve öğrencilerim adına Kudret hocamıza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı