Çocuk koroları Candan Erçetin'le söyledi

Çocuk koroları Candan Erçetin'le söyledi

Çocuk koroları Candan Erçetin’le 23 Nisan için söyledi. Lüleburgaz Belediyesi’nin gerçekleştirdiği bir ay süren çekimlerde, korolar, birbirleriyle koordineli bir şekilde çalıştı.


Tarih: 23.04.2021 13:26

KIRKLARELİ (İGFA) - Lüleburgaz Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 30. Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında sevilen sanatçı Candan Erçetin’le birlikte “Sevgiyle Buluşan Sesler” projesini hayata geçirdi. Candan Erçetin, Lüleburgaz Belediyesi Çok Sesli Çocuk ve Sevgi Korosu ile Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuklarıyla birlikte “Bir Dünya Bırakın” eserini seslendirdi. Lüleburgaz Belediyesi sosyal medya hesaplarından yayınlanan video kısa sürede çok sayıda kişi tarafından beğenildi.
 
Lüleburgaz Belediyesi öncülüğünde düzenlenen “Sevgiyle Buluşan Sesler” etkinliğinde Türkiye’nin dört bir yanındaki çocuk koroları Candan Erçetin’le birlikte biraraya geldi. Çevrim içi düzenlenen etkinlikte Türkiye’nin farklı bölgelerindeki çocuk korolarıyla birlikte sözlerinin Adnan Çakmakçıoğlu, bestesinin Salih Aydoğan’a ait olduğu “Bir Dünya Bırakın” şarkısı için klip çekildi. Klip, sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

ÇEKİMLER 1 AY SÜRDÜ

Lüleburgaz Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çekimler ise tam 1 ay sürdü. Bir ay boyunca birbirleriyle koordineli bir şekilde çalışan korolar, ortaya en iyi çalışmak için yoğun bir çalışma içerisinde bulundu. Sevgiyle Buluşan Sesler projesinde yer alan korolar ise şöyle; Artvin Çocuk Korosu, Ayvalık Zeytin Çekirdekleri Korosu, Çanakkale İstek 1915 Çanakkale Okulları Korosu, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Korosu, Denizli Pamukkale Eğitim Vakfı Özel Pev Okulları Çocuk Korosu, İzmir İnci Vakfı Çocuk Orkestrası, İzmir Kemalpaşa 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Ortaokulu Korosu, İzmir Ödemiş Belediye Çocuk Korosu, Lüleburgaz Belediyesi Çok Sesli Çocuk ve Sevgi Korosu, Trabzon Beşirli İMKB Ortaokulu Korusu.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı