Kimse beklemiyordu! Şok eleme

Kimse beklemiyordu! Şok eleme

Survivor'da şok konseyde adaya veda eden isim belli oldu.


Tarih: 12.05.2021 00:38

Mavi ve kırmızı takım bugün iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Kırmızı takımın daha şanssız olduğu oyunda gülen taraf mavi takım oldu. Mavi takım ödül alanına gelerek arkadaşlarıyla konuştu. Yarışmacılar oyundan sonra ada konseyine geldi.

Survivor'da ilk eleme adayı Batuhan olmuştu. Daha sonra mavi takım ikinci eleme adayı olarak Poyraz'ı çıkarmıştı. Acun Ilıcalı daha sonra SMS birincilerini açıkladı. Kırmızı takımın SMS birincisi Berkay oldu.

Berkay yaptığı açıklamada, "İnanılmaz mutlu oldum. Beklemiyordum açıkçası. Bana oy atan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Mavi takımın oylama birincisi Poyraz oldu. Poyraz birinci olduğu için adaylığı düştü. Mavi takımın oylamasında ikinci olan isim Steven oldu.

Sergen ve Dora eleme adayı oldular. Kırmızı takımda ikinci aday İsmail oldu. Böylelikle eleme Sergen, Dora, Batuhan ve İsmail arasında gerçekleşti.

sergen bayar

Survivor'da elenen yarışmacı belli oldu. Bu hafta adaya veda eden isim Sergen oldu. Sergen elendiğini öğrendikten sonra gözyaşlarını tutamadı.

Kırmızı takım SMS sıralaması şöyle oldu; Berkay, İsmail, Aleyna, Batuhan, Aleyna Çalışkan. Mavi takım SMS sıralaması ise; Poyraz, Steven, Dora, Ayşe, Merve, Sergen şeklinde gerçekleşti.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Ömrü sadece 20 gün! Koparmanın binlerce lira cezası var: Gördükleri manzara karşısında şoke oldular

Korkunç olay! Çöpte beden parçaları bulundu: Başı kesilip derisi yüzülmüş

Müfredat yine değişiyor! Milli Eğitim Bakanlığı yeni çalışmayı erişime açtı

Hazal Filiz Küçükköse: Kendimi Barbie gibi hissediyorum

Onlarca ölü pilot balina kıyıya vurdu! Sebebi bilinmiyor

Hüseyin Çelik'e çok sert sözler: Van'ı yiye yiye bitirememiş

Omuzunu kıran Hasan Can Kaya taburcu oldu