Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan evleniyor!

Nesrin Cavadzade ile Gökhan Alkan evleniyor!

Bir süredir kendisi gibi oyuncu Cavadzade ile aşk yaşayan oyuncu Gökhan Alkan, önceki gün Datça'da düzenledikleri aile yemeğinde sevgilisine sürpriz bir şekilde evlenme teklifi etti. Cavadzade, yakışıklı oyuncuya “Evet” diyerek evlilik


Tarih: 01.08.2021 14:04

Aşkları tam gaz devam eden oyuncu çift Gökhan Alkan ile Nesrin Cavadzade, geçtiğimiz gün Datça'da evliliğe ilk adımı attı.

Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre; bir otelde yer ayırtan yakışıklı oyuncu, kendi ve sevgilisinin ailesini burada topladı. Otelin iskelesinde uzun bir masa ayarlayan Alkan, akşam yemeği sürprizi hazırladı.

Oyuncu, sevgilisi Cavadzade'yi alıp tekneyle otele geldi. Her şeyden habersiz sadece bir aile yemeği olduğunu düşünen güzel oyuncu, organizasyonla ilgilenmeyi ihmal etmedi.

Akşam günbatımında ise bütün aile yemekte buluştu. 33 yaşındaki Alkan, bir anda cebinden çıkardığı yüzükle Cavadzadeye "Benimle evlenir misin?" diye haykırdı.

Şaşkına uğrayan 39 yaşındaki güzel oyuncu da gözyaşlarıyla "Evet" cevabı verdi. Sevgililer, daha sonra bu mutlu günlerini ailece kutladı.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu iller hariç her yer güneşli! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

En güzel 23 Nisan mesajları! Farklı, yeni ve resimli çocuk bayramı sözleri

Survivor bitti! Aşıklar tatilde hasret gideriyor

Büyük değişiklik! Van Büyükşehir'de atamalar yapıldı: İşte yeni gelen isimler

Van Kalesi'nin zirvesindeki cami restore edilip yeniden ibadete açıldı

Kandil'in partisi belediyeyi alınca ilk iş Türk bayraklarını kaldırttı

Bitlis'te operasyon! Silah ve mühimmat ele geçirildi