Survivor'da şok! Diskalifiye edildi

Survivor'da şok! Diskalifiye edildi

Survivor 2021 yarışmasında, konseyde ise bir yarışmacının diskalifiye olması bekleniyordu.


Tarih: 23.04.2021 02:26

Survivor 2021 yarışmasında adaya veda eden isim salı akşamı belli olmuş ve gönüllüler takımından Reşat elenen isim oldu. Son konseyde ise bir yarışmacının diskalifiye olması bekleniyordu. Survivor son bölüm ile merak edilenler de netlik kazanmış oldu. İşte detaylar...

74. bölümde acil durum konseyi toplandı. Acun Ilıcalı ise, ''Bugün itibariyle bir yarışmacımız Survivor'dan ayrılmak zorunda.'' ifadelerine yer verdi.

Açıklamanın ardından hem ünlüler hem de gönüllüler takımında yarışmacılar göz yaşlarına hakim olamadı.

Acun Ilıcalı, "Bu sene çok ciddi sakatlıklar yaşadık. Çağrı'nın, Merve'nin oldu. Sakatlanmayan neredeyse yok gibi. Ama önemli olan sakatlığın ciddiyeti. Bizim tek bir prensibimiz var. Yarışmacımızın sağlığını riske etmemek."

Ilıcalı, "Doktorumuz Türkiye'den hekimlerle görüşme yapıyor ve kararını veriyor. Bu karar 3 türlü oluyor; sakat, iyileşecek; sakat, uzun sürede iyileşecek. Üçüncüsü ise sakat, oynarsa kendisine zarar verir. Yani kendi sağlığına zarar verir dendiği anda hiçbir yarışmacımızı oynatmadık. Taviz vermeyeceğiz." dedi.

​​​​​​​

Ilıcalı, "Survivor'ın gerçeği bu. Bugün itibari ile bir yarışmacımız sakatlıktan dolayı Survivor'dan ayrılmak zorunda." kötü haberini verdi.

​​​​​​​

Ilıcalı, "Bu ismi söylemek zorundayım artık. Aramızda şu an zaten. Doktorumuzun net açıklaması ile oyun oynarsa sağlığında kalıcı hasar olur dediği yarışmacımız Çağrı." dedi.​​​​​​​

Çağrı gözyaşlarına boğulurken Acun Ilıcalı, "Senin durumunu çok bekledik, emin olana kadar 2 kere 3 kere konuştuk. Ancak senin durumu doktorumuz sonrası için sana hasar verebilir, bunun sorumluluğunu alıyorsan oynat dedi. Dizinde bir değil 3 tane çok ciddi problem var." sözlerini kullandı.

​​​​​​​

Çağrı gözyaşları içinde "Dizimin kötü olduğunu biliyordum ama beklemiyordum. Anneme söyleyin üzülmesin. Teşekkür edeyim en başta. Burada çok iyi insanlar tanıdım. Kalbini kırdığım kim varsa kusura bakmasın" dedi.

​​​​​​​

Acun Ilıcalı, "Ben annemi babamı genç yaşta kaybettim. Sevdiklerimizi sevdiğimizi söylemek için geç kalmamalıyız. Ne mutlu annene bunları duyabildi ve mutludur." dedi


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Dilan Polat ve Engin Polat'ın vergi suçlarına tahliye geldi! Yine de hapisten çıkamayacaklar

Gündüz ayrı gece ayrı güzel! Badem ağaçları çiçek açtı, Akdamar Adası güzelliğe büründü

Hayırlı cumalar! Yepyeni resimli, dualı, ayetli cuma mesajları ve sözleri

Erzincan'daki maden kazasında toprak altında kalan işçilerden birine daha ulaşıldı

Türkiye beşik gibi sallanıyor! Bir korkutan deprem de İzmir'de meydana geldi

Yüksekova'da otlanmak için meralara çıkan hayvanların muhteşem anları

Cuma ezanı vakti: 19 Nisan 2024 Van Cuma Namazı saat kaçta?