CHP’li başkanlardan Cumhurbaşkanına küfürlü paylaşımlara tepki

CHP’li başkanlardan Cumhurbaşkanına küfürlü paylaşımlara tepki

Turgutlu’nun Chp’li Belediye Başkanı Çetin Akın (sağdan 3.), Chp İlçe Başkanı Orhan Eratıcı (sağdan 2.), Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan (soldan 1.) Ve Fırat Honaz (soldan 2.) İle Chp İlçe Gençlik Kolları Başkanı Es


Tarih: 25.07.2019 09:49

Turgutlu’nun CHP’li Belediye Başkanı Çetin Akın, CHP İlçe Başkanı Orhan Eratıcı, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Daşkan ve Fırat Honaz ile CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Esin Küçükler, Turgutlu’da yaşanan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve bir kadına yönelik hakaret olayıyla ilgili bir basın açıklaması yayınladı.

Yapılan ortak basın açıklamasında: “Her zaman ifade özgürlüğünden yana tavır almış insanlar olarak eleştirinin herkesin en doğal hakkı olduğunu savunduk, savunmaya da devam edeceğiz. Yapıcı, yol gösteren eleştiriler, yöneticilerin doğruyu bulması için olmazsa olmazlardandır. Ancak siyasi görüşü, cinsiyeti, dini inancı, ırkı, dili ne olursa olsun küfür ve hakaret asla kabul edilemez. Bu tür paylaşımlar ayrışmaları, bölünmeyi ve nefreti tetiklemekten başka hiçbir şeye yaramaz. Biz her zaman birlikten, birleşmekten, bütünlükten, farklı kültürlerin aynı yerde kardeşce yaşamasından yana tavır alan insanlar olarak kime yapılırsa yapılsın küfürün, hakaretin karşısında olacağız. Nefret tohumları ekenlerin, zehirli dil kullananların bizim kardeşliğimize ve birliğimize engel olmasına izin vermeyeceğiz.” ifadelerine yer verdi.


Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Moskova'da konser salonuna silahlı saldırı! Onlarca ölü ve yaralı var

Başkan adayı Oflas: Birlikte yöneteceğiz

E-fatura kontör zorunlu mu?

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! İşte Van mitingine katılan kişi sayısı

Satışlar arttı! Fiyatı değişiyor ama kilo yerine gramla almaya devam ediyorlar

Bakan Işıkhan sinyali vermişti! Emeklilik sisteminde 1 milyon kişi ilgilendiren düzenleme yolda

Bitlis'ten muhteşem manzaralar! Mor ile beyazın uyumu: Çiğdem çiçekleri kar altında açtı