Yunusemre’de kar mesaisi

Yunusemre’de kar mesaisi

Yunusemre Belediyesi, kar kalınlığının 30 cm ulaştığı Yuntdağı’nda vatandaşların etkilenmemesi, yolların kapanmaması için gece boyunca mesai yaptı.Yunusemre Belediyesi ekipleri, Yuntdağı bölgesinde etkili olan yoğun kar yağışı d


Tarih: 16.01.2019 11:03

Yunusemre Belediyesi, kar kalınlığının 30 cm ulaştığı Yuntdağı’nda vatandaşların etkilenmemesi, yolların kapanmaması için gece boyunca mesai yaptı.

Yunusemre Belediyesi ekipleri, Yuntdağı bölgesinde etkili olan yoğun kar yağışı dolayısıyla gece boyunca çalışarak yolların kapanmasının önüne geçti. Kepçe ve iş makineleriyle yolları açan belediye ekipleri, yolların buzlanmaması için de önlem aldı. Üreticilere meteorolojinin zirai don uyarısında bulunduğuna da atıfta bulunan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “İlçemizde etkisini sürdüren soğuk hava dün akşam saatleri itibariyle yüksek bölgelerimizde kara dönüştü. Yunusemre Belediyesi olarak özellikle Yuntdağı’nda etkili olan kar yağışı dolayısıyla ekiplerimiz vatandaşlarımızın mağdur olmaması, yolların kapanmaması için gece boyunca çalıştı, yolları kardan temizleyerek buzlanmaya karşı tuz serimi yaptı. Bugün itibariyle hava sıcaklıklarının artması beklenirken; üreticilerimizin zirai don uyarılarını dikkate almaları önemle rica olunur” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Abone Ol 

Bu illerde yaşayanlara uyarı yapıldı! Meteoroloji hava durumu tahminleri il il yayınladı

Sevindiren haber geldi! Van Gölü'nün su seviyesi yükselmeye başladı

Tokat beşik gibi sallanıyor! Çok sayıda artçı deprem oldu: İşte son durum

Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü

Van Gölü'nde av yasağı ve inci kefalinin üreme dönemi başladı

Gazze'de ölü sayısı yükselmeye devam ediyor

Burcu Güneş: Hiç estetiğim yok, botoks yaptırıyorum